O nas
Tradycja, jakość,
smak
Historia greckiego przemysłu spożywczego BAKOGIANNI BROS rozpoczęła się w 1978 roku w Fthiotida w Grecji od produkcji tradycyjnych batonów sezamowych o najwyższej jakości i smaku, wyłącznie z naturalnych składników.
Głównym celem BAKOGIANNI BROS była spójność w tradycyjnym sposobie wytwarzania batonów sezamowych, przy zachowaniu niezmiennych receptur każdego produktu, od pierwszej produkcji batonika sezamowego po dzień dzisiejszy.



Konsekwentne wytwarzanie batonów sezamowych przy użyciu tych samych receptur przez te wszystkie lata sprawiło, że nasza firma stała się jedną z najbardziej tradycyjnych na greckim rynku.
„Dzisiaj, dwa pokolenia po pierwszym dniu produkcji, z małej rodzinnej firmy rozwinęliśmy dużą sieć partnerów z lojalnymi klientami i konsumentami w Grecji”.
Jakość & Bezpieczeństwo

Wysoka jakość składników, spójność smaku naszych produktów oraz kontrola jakości procesu produkcyjnego to nasze podstawowe zasady biznesowe dla rozwoju biznesu z lojalnymi partnerami i konsumentami w całej Grecji.


Naszym głównym celem strategicznym jest inwestowanie w jakość, bezpieczeństwo i rozwój procesu produkcyjnego za pomocą innowacyjnych urządzeń poprzez środki prywatne oraz unijne programy inwestycyjne.
Inwestujemy w kontrolę jakości procesów operacyjnych i produkcyjnych, aby zapewnić wysoką i stałą jakość od doboru składników po dystrybucję produktów do konsumenta końcowego.